zaterdag 14 oktober 2017

Le Compostier makes a movie'Setdressing' voor de venster scene -
op locatie bij Het Groene Leven Lab

Compostwormen in de hoofdrolOpnames bij het buurtcompost project in
Amstelveen, met Mark de Maker
Afgelopen donderdag waren de opnames voor onze Crowdfund film. Onder een heerlijk herfstzonnetje fietsten we langs de verschillende locaties waar inmiddels reeds gecomposteerd wordt in een wormenhotel van Le Compostier.

Het filmpje wordt gemaakt ter promotie van ons initiatief om wormenhotels bij restaurants te plaatsen in de stad en zo de keukens van restaurants en hotels circulair te maken.

Fietsenmaker en verkoper van (elektrische) cargo-fietsen DrBeyk was zo vriendelijk om een Bullitt cargo-bike beschikbaar te stellen.

We hebben erg veel leuke momenten gefilmd en ik kijk dan ook erg uit naar wat Kasper Hoex (Alahambra) gaat maken van ons crowdfund filmpje!

Met dank aan de acteer talenten van de staf van Restaurant As, Scandinavian Embassy en plantenwinkel Wildernis hebben we erg leuke beelden kunnen maken.

Opnames bij Restaurant As met Manu & z'n opa
En op de valreep konden we ook nog terecht bij Pluk! Groenten uit West van Cityplot op lokatie bij de Fruittuin van West om daar de laatste shots te maken.

Dank Sander Overeinder (Restaurant As) en Tirion Keatinge (Scandinavian Embassy) voor het openstellen van de deur en een wormenhotel te plaatsen bij jullie keukens!

Dank speciaal ook aan Aveen Colgan (Het Groene Leven Lab) voor het script voor ons filmpje en onze (soms spontane) acteurs!

Dank aan iedereen die deze dag mogelijk gemaakt heeft! Het was een waar avontuur! 


Op 30 oktober lanceren wij de crowdfunding! Houdt t in de gaten!
It's a wrap!

Met van links naar rechts: Ann Doherty (Pluk! Groenten van West),
Kasper Hoex (Alahambra) en Terry 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten