maandag 7 mei 2018

De Compostwormen & Zeehelden Show


Compost voor een vruchtbare toekomst.


De kinderen van de Zeeheldenbuurt konden niet wachten tot het Wormenhotel er zou komen. Jimmy, één van 'bewakers' van het wormenhotel, vroeg al dagen aan zijn moeder wanneer de wormen nu kwamen en vanochtend stond hij als eerste klaar om de wormen te verwelkomen. Zo tof dat er zo'n grote belangstelling van de kinderen voor het wormenhotel is in de buurt! 


Wormenhotel Den Haag
Het nieuwe wormenhotel van Den Haag. 
Buurtbewoner Kitty van Eetbare Velden (Den Haag) had al reeds in Oktober het wormenhotel via de Crowdfunding van Le Compostier gekocht (mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag) en wij zouden al in December het wormenhotel plaatsen, als niet juist op die dag de ergste sneeuwstorm sinds jaren over ons land joeg.

Maar beter ook dat het uitgesteld werd, want met zo'n mooi zonnetje boven ons hoofd werd het opstarten van het wormenhotel een heel stuk aangenamer. De opening van het wormenhotel werd een echt buurtfeestje.

Het wormenhotel kreeg een mooie plek op het plein aan de Van Brakelstraat, onder de bomen en op een plek die niet de hele dag in de zon staat.Een ongewone gast in het Wormenhotel.De kinderen uit de buurt komen de compostwormen 'voeren'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten